Over ons

Over Lenny’s ijs- en koffiesalon

Ijssalon werd ongeveer 80 jaar geleden opgericht door onze grootmoeder “Mie Goor”, die op het idee kwam om ijsjes te maken en te verkopen aan de buurtbewoners. Ze begon met een grote pot naast een klein diepvriezertje in de hal van haar woning, later uitgebreid met twee tafeltjes waaraan de klanten hele middagen zaten te kletsen om vervolgens ook enorm succesvol te worden bij de bezoekers van de cinema om de hoek die tijdens de pauze een ijsje kwamen halen.

Later kwamen haar kinderen en kleinkinderen in de zaak, de generaties volgden mekaar op, het bezoekersaantal bleef maar stijgen en vandaag neemt het ijssalon drie naast elkaar liggende woningen in beslag.

Zoveel jaren later wordt de familietraditie nog altijd verder gezet maar wel met een moderne insteek , bovenop verrijkt met nieuwe technieken, maar nog steeds met respect voor en het behoud van de originele recepten en methodes uit mijn kindertijd.

Intussen hebben de kinderen zich ten volle ingewerkt en is, na een eerste succesverhaal van onze pop-up in Wijnegem, een vierde generatie van start gegaan met nieuwe uitdagingen voor de toekomst.

Missie

Our company philosophy is to work hard , have fun , and to bring a ‘golden smile’ to each and every guest who comes to visit us. We hope you enjoy us as well !!

Of anders gezegd :

Onze gasten een (h)eerlijk product aanbieden, gemaakt op een zuiver traditionele ambachtelijke wijze met dagverse producten, overgoten met een sausje van onze beroepsfierheid, service en voldoening om hen op deze wijze mede deelgenoot te maken in onze vreugde die wij hen willen meegeven

Lenny’s

ijs- & koffiesalon

The coffee is brewed by first roasting the green coffee beans over hot coals in a brazier. Once the beans are roasted each participant is given an opportunity to sample the aromatic smoke by wafting it towards them. This is followed by the grinding.

Openingstijden: Maandag t/m Zondag 12:00 tot 20:00 uur
Phone: 0031 0475 570 699
kerkstraat 2
6097AG Heel